КАКВО Е OZONE GOLD?

OZONE GOLD е линия от уникални продукти, изработени по най-съвременни стандарти и е предназначена за подобряване на здравето и подхранване на красотата. Продуктите на тази немска марка се произвеждат в съответствие с добрата производствена практика и най-високите стандарти за качество. Основните съставки на продуктите OZONE GOLD са натурален студено пресован зехтин (EVOO), който се получава от сочните и узрели маслини от средиземноморския регион и чист медицински озон (O3), който се получава по специален технологичен процес.

КАКВА Е ТАЙНАТА НА ПРОДУКТИТЕ OZONE GOLD?

Озонираният зехтин, съдържащ се в продуктите Ozone Gold, почиства кожата от бактерии и вируси и ускорява кръвообращението, а интензивният отделящ се кислород ускорява самовъзстановяването на увредената повърхност на кожата. Вторият механизъм на действие е активиране на собствените регенеративни системи на организма чрез създаване на контрол на оксидативния стрес. Освен това озонът увеличава ефекта на използваните вещества до десет пъти.

ГРИЖА И КРАСОТА

Суха и увредена коса, косопад, безжизнен тен, уморена кожа, акне и петна или може би целулит, програмата за грижа и красота Ozone Gold включва висококачествени продукти, които са се доказали като правилното решение. Тази богата палитра включва медицински кремове с големи количества озон, програма за грижа за лицето, кремове против стареене, цялостна програма за защита на косата, антицелулитни продукти, както и продукти за грижа за тялото. Като включите тези продукти в ежедневната си грижа, недоволството от външния ви вид вече няма да бъде пречка за вашето самочувствие.

OZONE FACTOR-ПЪРВАТА ОЗОНИРАНА КАПСУЛА ЗА ОРАЛНА ОЗОНОВА ТЕРАПИЯ

Озоновият зехтин в капсула Ozone Gold е достатъчно мощен, за да подсили имунната система и да подобри жизнеността, тъй като озонът е антиоксидант, който помага на тялото да доставя кислород и бързо да елиминира гъбичките, бактериите и вирусите и да се защитава от болести. Той е чудесен за регулиране на храносмилането, помага за регулиране на Helicobacter pylori, както и за регулиране на хроничните алергии. Списъкът с ползите е дълъг… и най-важното е, че редовната употреба на тези капсули ще подобри работата на всички клетки и органи в тялото. Ще имате повече енергия и ще подобрите здравето на целия организъм.

ОЗОН

Озонът (O3) е обогатена кислородна молекула, намираща се естествено в стратосферата на Земята. Неговата основна задача е да предпазва Земята от вредното ултравиолетово лъчение от Слънцето, така че да поглъща по-голямата част от тази радиация. В медицината озонотерапията се използва за дезинфекция, лечение на определени медицински състояния и увредени тъкани с помощта на кислород и активно стимулиране на имунната система. Озонотерапията осигурява антибактериални, антивирусни, противогъбични, антиоксидантни и имуностимулиращи ефекти, които са потвърдени от множество научни изследвания.

Озонът е мощен антиоксидант, който многократно стимулира и укрепва имунната система. Никола Тесла е показал значението на своето действие в своите изследвания, затова го е препоръчал още тогава и сам го е използвал. Той е особено полезен за населението в градските райони, където замърсяването на околната среда (земя, вода, въздух) е особено високо. Озонът, като мощен антиоксидант, с действието си привежда организма в необходимия баланс и го предпазва от много вредни влияния от външната среда.

Известно е, че много заболявания възникват в резултат на натрупването на токсини в тялото, причинени от намалена концентрация или липса на кислород в организма. Много проучвания отдавна предполагат, че озонът има значително приложение в медицината и поради това се използва все по-често за медицински и козметични цели.

МАСЛИНОВО МАСЛО

Маслиновото масло (EVOO), поради полезните си съставки, се използва от векове в традиционната медицина по целия свят и е изключително желателно да се използва, както за подобряване на здравето, така и за грижа за красотата.

Богато е на витамини (A; D; E; K), а освен витамини, зехтинът съдържа и хлорофил, лецитин, каротин и полифеноли, които намаляват нивото на „лошия“ LDL холестерол, спомагат за запазване на мозъчната активност и подобряват паметта..

Благодарение на свойствата си,антиоксидантът има ефект на потискане на негативните ефекти на свободните радикали, които могат да бъдат вредни за здравето. Многобройни проучвания доказват, че лечебният ефект на този продукт е ефективен при потискане на възпалителните процеси, както и за овладяване на умерено желаната пигментация по време на слънчеви бани, до превенция на най-сериозните заболявания.

Зехтинът има положителен ефект върху целия организъм и се препоръчва ежедневната му консумация. Екстра върджин зехтин съдържа 75% от мазнините си под формата на олеинова киселина, която е отговорна за благоприятното съотношение на LDL и HDL холестерола.

На нашия пазар OZONE GOLD е единствената продуктова линия, която съчетава озон и зехтин, две мощни съставки, които със своето синергично действие проявяват много положителни ефекти при редовна употреба.

КОЗМЕТИЧНО ПРИЛОЖЕНИЕ НА ОЗОН

Известно е, че озонът елиминира токсините, поради което напоследък се използва в козметиката за лице и тяло, където е популярно средство за подмладяване на кожата, подкожните тъкани и премахване на целулита.

Малко от нас могат да се похвалят с безупречен тен и блестяща кожа на лицето и тялото. За кожа, която се бори със стареене, умора, токсини и различни нередности, продуктите OZONE GOLD са правилният избор. Озонът има множество приложения и благодарение на много ефективно унищожаване на повечето нежелани бактерии, вируси и гъбички, на които е изложена кожата. С това OZONE GOLD предпазва от инфекции, като в същото време ускорява циркулацията и освежава уморената кожа.

Озонът забавя, но и предотвратява много фактори на стареене и болестни процеси, които протичат в тялото ни без нашето знание.

КАК СЕ ПРОИЗВЕДЕНИ НАШИТЕ ПРЕПАРАТИ?

За постигане на желаните положителни ефекти, продуктите Ozone Gold изискват:

  • Знания
  • Опит
  • Творчески подход
  • Технологични иновации

Кремовете с медицински озон ускоряват кръвообращението, като по този начин улесняват бързата дезинфекция и заздравяване на повърхността на кожата, спомагат за бързото регенериране на кожните клетки и всичко това благодарение на високото съдържание на кислород. Производственият процес е напълно естествен.

Продуктите не съдържат добавки, химикали, консерванти или стабилизатори. Продуктите с озон имат изразена антиоксидантна функция.